Djelovanje u zajednici


Društvena odgovornost utkana je u sve segmente poslovanja dm-a i zato je dm od dolaska na hrvatsko tržište proveo mnogobrojne projekte koji su doprinijeli boljitku zajednice u kojoj živimo i radimo uza snažan fokus na bolju brigu o zdravlju i okolišu te na pomaganje najosjetljivijim skupinama u društvu kao što su djeca ili oboljeli.

U naše društveno odgovorne aktivnosti pokušavamo što više uključiti i kupce kako bismo, uz financijsku podršku, u zajednici doprinijeli podižući svijest građana o problemima u njihovim lokalnim sredinama te kako bismo ih potaknuli na razvijanje zdravih životnih navika i donošenje dobrih odluka. Tako nam društveno odgovorno poslovanje omogućuje da odgovaramo na stvarne potrebe zajednice te doprinosimo stvaranju bolje budućnosti za naše sugrađane, ali i generacije koje slijede.
Modul Error

Tamo gdje mogu djelovati, djelujem

U Hrvatskoj se svakoga dana tisuće ljudi zalažu za bolji svijet u kojem žive, pomažući bližnjima – bez obzira o području u kojem su aktivni – u sportskim ili kulturnim udruženjima, institucijama usmjerenima na društveno-koristan angažman, ekološki osviještenim i aktivnim društvima. Upravo je svrha dm-ove inicijative Jedni za druge zajedno pružati podršku - jer zajedno možemo više.

Kako ZAJEDNO možemo djelovati?

U okviru zakonskih i financijskih mogućnosti želimo pomoći zajednici tj. pojedinačnim osobama ili grupi osoba. Pomoć se pruža osobama koje nisu u mogućnosti ostvariti svoje potrebe u okviru postojećih institucija (bolnice, ustanove za rehabilitaciju itd.).

Ako ste registrirana nevladina udruga, ustanova, centar, dom, društvo, bolnica, sklonište, jedinica lokalne i područne samouprave (grad, općina, županija) ili ste čuli za neki društveno korisni projekt koji bismo podržali, predajte nam svoj prijedlog putem dm online-obrasca za donaciju.

Za dodatne informacije obratite nam se na info@dm-drogeriemarkt.hr ili putem besplatnog info-telefona: 0800 365 86 33.

Od ideje do realizacije

Odluke o odabiru i realizaciji donacija donosimo u skladu s korporativnom strategijom i planiranim sredstvima.


Vrste donacija:

  • dm proizvodi - kozmetičke i higijenske potrepštine
  • opremanje i/ili uređenje vanjskih i unutrašnjih prostora
  • nabava lijekova i medicinskih pomagala
  • medicinski i terapijski tretman

Na ovim stranicama objavljivat ćemo sve aktualne informacije, termine, fotografije i izvještaje o svim aktivnostima ili događanjima u fazi realizacije.
Top