Jedni za druge zajedno

Jedni za druge zajedno

Natječaj {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak
 
dm će podržati projekte, inicijative, kampanje i ideje za obnovu i razvoj potresom pogođenih područja
 
Od 1. veljače 2021. otvorili smo natječaj {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak na koji se mogu prijaviti projekti, inicijative, kampanje i ideje čiji je cilj podržati obnovu i razvoj potresom pogođenih mjesta s područja Sisačko-moslavačke županije.
 
Nevladine udruge s područja Republike Hrvatske te ustanove, jedinice lokalne, područne i regionalne samouprave i hrvatski proizvođači s područja pogođenih potresom mogu prijaviti svoje projekte, inicijative, kampanje i ideje do 15. ožujka 2021. putem online-prijavnice nakon čega ćemo odabrati projekte i podržati njihovu realizaciju.

Nedavno prijavljeni projekti, inicijative, kampanje i ideje


 
  Trenutno nema pristiglih prijava

  {Jedni za druge zajedno}
  Oblikujmo budućnost jedni za druge - zajedno

   

  dm na jednome mjestu okuplja projekte, inicijative, kampanje i ideje koje mogu doprinijeti boljem životu cijele zajednice u svijetu u kojem živimo. Pritom nam je želja u društveno odgovorne projekte uključiti ne samo svoje djelatnike nego i druge, a sve kako bismo doprinijeli boljitku zajednice s kojom ostvarujemo blisku suradnju. Stoga dm želi za područje Sisačko-moslavačke županije kroz natječaj {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak osigurati podršku potrebnu za realizaciju odabranih prijedloga u kategorijama Društveno korisno djelovanje, Održivost i zaštita okoliša, Kultura, znanost i sport te Poticaj poduzetništvu.
   

   {Jedni za druge zajedno}

   

  „Uvijek je dobro vrijeme da bi se činilo dobro.“ Martin Luther King


  Jedno od temeljnih načela našeg poslovanja je da kao zajednica uzorno djelujemo u našem okruženju. Pod krilaticom Jedni za druge zajedno dm-ovo poslovanje prati niz društveno odgovornih inicijativa s ciljem pružanja upečatljivog doprinosa zajednici u kojoj živimo i radimo.

   

  Želite li poboljšati svijet? Počnimo zajedno, od svoje neposredne blizine!

  Stvaranje boljega svijeta i ljepše budućnosti zajednički je i iznimno važan posao u koji se moramo uključiti svi. Kao tvrtka koja poslovanje temelji na društvenoj odgovornosti, dm se uvijek trudi prepoznati stvarne potrebe zajednice u kojoj djeluje, a inicijativa Jedni za druge zajedno omogućuje nam da u suradnji sa svojim susjedima i sugrađanima osvijestimo izazove zajednice u kojoj živimo i djelujemo te da na njih adekvatno odgovorimo.


   

  Željeli biste nam predložiti donaciju ili sponzorstvo?

  1) Prijave za donacije vrše se putem online-obrasca koji je dostupan putem sljedeće poveznice.

  2) Prijave za sponzorstva vrše se putem online-obrasca koji je dostupan putem sljedeće poveznice.

  *Moguće su sljedeće kategorije prijava: društveno korisno djelovanje, zaštita okoliša i održivost, kultura, znanost i sport.

   

   

  Odabir donacija, sponzorstva i volontiranja

  Zaprimljene prijave razmotrit ćemo i dostaviti vam odgovor ako smo u mogućnosti sudjelovati u realizaciji donacije, sponzorstva i volontiranja.


   

  Realizacija odabranih donacija, sponzorstva i volontiranja

  Nakon što se odobri donacija, sponzorstvo i volontiranje kontaktirat ćemo Vas za realizaciju.
   
  Pomoć pri realizaciji može biti u vidu:

  ・ financijske podrške (s određenom namjenom npr. terapija kod donacija i sl.) ili donacije robe

  ・ opremanja i uređenja prostora

  ・ volonterskog angažmana djelatnika.

   
  Na ovim stranicama objavljivat ćemo sve aktualne informacije, termine, fotografije i izvještaje o svim aktivnostima ili događanjima u fazi realizacije.
  Top