Jedni za druge zajedno
Jedni za druge zajedno

 { Jedni za druge zajedno }

{Jedni za druge zajedno}
Oblikujmo budućnost jedni za druge - zajedno

 

dm na jednome mjestu okuplja sve aktivnosti i inicijative koje će doprinijeti boljem životu cijele zajednice u svijetu u kojem živimo. Pritom nam je želja u društveno odgovorne projekte uključiti ne samo svoje djelatnike nego i druge angažirane pojedince, i to u neposrednoj blizini dm prodavaonica kako bismo doprinijeli boljitku zajednice s kojom ostvarujemo blisku suradnju.

Pritom može biti riječ o socijalnim, kulturnim i ekološkim područjima djelovanja, donacijama, sponzorstvima i volonterskim aktivnostima.

 

„Uvijek je dobro vrijeme da bi se činilo dobro.“ Martin Luther King


Jedno od temeljnih načela našeg poslovanja je da kao zajednica uzorno djelujemo u našem okruženju. Pod krilaticom Jedni za druge zajedno dm-ovo poslovanje prati niz društveno odgovornih inicijativa s ciljem pružanja upečatljivog doprinosa zajednici u kojoj živimo i radimo.

 

Želite li poboljšati svijet? Počnimo zajedno, od svoje neposredne blizine!

Stvaranje boljega svijeta i ljepše budućnosti zajednički je, iznimno važan posao, u koji se moramo uključiti svi. Kao tvrtka koja poslovanje temelji na društvenoj odgovornosti, dm se uvijek trudi prepoznati stvarne potrebe zajednice u kojoj djeluje, a inicijativa Jedni za druge zajedno omogućuje nam da u suradnji sa svojim susjedima i sugrađanima osvijestimo izazove zajednice u kojoj živimo i djelujemo te da na njih adekvatno odgovorimo.


 

Željeli biste nam predložiti donaciju ili sponzorstvo?

1) Prijave za donacije vrše se putem online-obrasca koji je dostupan putem sljedeće poveznice.

2) Prijave za sponzorstva vrše se putem online-obrasca koji je dostupan putem sljedeće poveznice.

*Moguće su sljedeće kategorije prijava: društveno korisno djelovanje, zaštita okoliša i održivost, kultura, znanost i sport.

 

 

Odabir donacija, sponzorstva i volontiranja

Zaprimljene prijave razmotrit ćemo i dostaviti vam odgovor ako smo u mogućnosti sudjelovati u realizaciji donacije, sponzorstva i volontiranja.


 

Realizacija odabranih donacija, sponzorstva i volontiranja

Nakon što se odobri donacija, sponzorstvo i volontiranje kontaktirat ćemo Vas za realizaciju.
 
Pomoć pri realizaciji može biti u vidu:

・ financijske podrške (s određenom namjenom npr. terapija kod donacija i sl.) ili donacije robe

・ opremanja i uređenja prostora

・ volonterskog angažmana djelatnika.

 
Na ovim stranicama objavljivat ćemo sve aktualne informacije, termine, fotografije i izvještaje o svim aktivnostima ili događanjima u fazi realizacije.
Top