1. Realizirana volontiranja

 

 

dm volontira 2022.

 

dm se i ove godine priključio akciji „Hrvatska volontira“ te smo volontirali u raznim udrugama i ustanovama diljem Hrvatske. Povodom Svjetskog dana činjenja dobrih djela naši su kolege sudjelovali i u volonterskoj akciji u Dječjem domu „Laduč“. Uz sudjelovanje u organiziranim volonterskim akcijama, nastavljamo promicati važnost volontiranja u zajednici u kojoj živimo tako da su kolegice i kolege samostalno odabirali volonterske aktivnosti sukladno potrebama.

dm volontira 2021.

 

 

Već na samom početku ove godine brojni su naši kolege priskočili u pomoć području pogođenom razornim potresom.
 
Pomaganje kod sortiranja robe u skladištu, izdavanje paketa potrebitima, razvoženje hrane i odjeće, sanacija štete, opremanje kontejnera za stanovanje te pomoć napuštenim životinjama samo su neke od aktivnosti kojima smo se bavili. 
 
Budući da nam je kao društveno odgovornoj tvrtki važna zajednica i društvo u kojem djelujemo, i ove godine ćemo nastaviti s volontiranjem i tako dati doprinos društvenoj zajednici. 

dm volontira 2020.

 


Unatoč pandemiji koronavirusa, svojim smo dobrovoljnim radom i u 2020. pridonijeli zajednici, uveseljavali ljude i pomagali onima kojima je to bilo potrebno.  Volontirali smo u centrima i društvima za edukaciju i pomoć djeci, planinarskim društvima, sportskim centrima i klubovima, skloništima za zaštitu životinja. Stekli smo nova iskustva i vještine, radili na vlastitom samopouzdanju te se osjećali korisno i svrsishodno. 

Volontiranje u 2019.

 

U poslovnoj godini 2018./2019. 587 djelatnika volonterski se angažiralo u 195 ustanova i organizacija civilnog društva u 51 hrvatskom gradu. Volontirali smo u domovima za odgoj i obrazovanje, domovima za starije i nemoćne, sportskim klubovima, vrtićima, školama, udrugama, društvima i raznim centrima.  

94% djelatnika izjavilo je da im sudjelovanje u volonterskim aktivnostima daje osjećaj ispunjenosti i osobnog zadovoljstva.  

Hrvatska volontira 2018. 


Hrvatska mreža volonterskih centara već devetu godinu zaredom organizira manifestaciju „Hrvatska volontira“ kojom nastoji potaknuti što veći broj građana i organizacija iz cijele Hrvatske na uključivanje u različite društveno korisne aktivnosti i time promovirati vrijednosti volontiranja kao građansku vrlinu i naviku srca. 

I ove se godine gotovo 50 kolegica i kolega iz dm-a uključilo u ovu hvalevrijednu akciju te su tako dali – više od sebe.

Top