Realizirana sponzorstva

dm ženska utrka


11. lipnja 2022. održana deseta dm ženska utrka okupila je više od 6.100 trkačica i malih trkača koji su, nakon dvogodišnje stanke, na Jarunu potvrdili važnost rekreativnog bavljenja sportom. U rekreativnoj i profesionalnoj dm ženskoj utrci sudjelovalo je 4.556 žena, a da nikada nije prerano razvijati ljubav prema sportu u dvije utrke za djecu pokazalo je 1.553 djece.

Ova deseta dm ženska utrka ujedno je skrenula pozornost i na važnost podrške zajednici. Svi sudionici doprinijeli su donaciji koja će omogućiti unapređenje zdravstvene skrbi sugrađana te su kupnjom ulaznica osigurali 144.237,50 kuna za rad udruge P.I.N.K. - life s ciljem nabave mobilnog ultrazvuka za KBC Sestre Milosrdnice.

Homo si teć

dm se partnerski tradicionalno uključuje u organizaciju dm mići trka u sklopu nacionalno poznate manifestacije Homo si teć koja se održava u Rijeci.

dm je dio najveće ulične utrke u Hrvatskoj, kao organizator utrke za djecu dm mići trk. Uvijek nastojimo podsjetiti građane na to koliko je bavljenje sportom važno, a pogotovo u djetinjstvu kada se usvajaju dobre i zdrave navike. Utrka dm mići trk namijenjena je predškolskoj djeci, a već osam godina na njoj nam se pridružuju najmlađi Riječani i Riječanke," rekla je Dijana Prezelj, područna menadžerica dm-a, pozvavši sve roditelje malih trkača da se i ove godine pridruže akciji kako bi se što veći broj djece potaknuo na sportske aktivnosti.

Održivost i zaštita okoliša

Trendove u području prehrambenih navika i održivosti te zaštite okoliša rado podržavamo kad god nam se za to ukaže prilika. ZeGeVege festival manifestacija je u sklopu koje redovito i rado prezentiramo dio asortimana namijenjen veganima. ZeGeVege jedinstveno je događanje u sklopu kojega imamo priliku izravno komunicirati s kupcima naših proizvoda i tako osluškivati njihove potrebe i prilagođavati svoju ponudu.

Green city projekt


2019. godine podržali smo i manifestaciju obilježavanja Dana planeta Zemlje na zagrebačkom Cvjetnom trgu u sklopu Green city projecta. U suradnji s blogericom Helenom Malogorski spravili smo ukusne recepte od dmBio proizvoda i tako demonstrirali kako na brz i jednostavan način u užurbanoj svakodnevici pripremiti raznovrsne, atraktivne i zdrave obroke s namirnicama iz ekološkog uzgoja.
Top