Realizirana sponzorstva

 

Homo si teć

 

dm se partnerski tradicionalno uključuje u organizaciju dm mići trka u sklopu nacionalno poznate manifestacije Homo si teć koja se održava u Rijeci. 

dm je dio najveće ulične utrke u Hrvatskoj, kao organizator utrke za djecu dm mići trk. Uvijek nastojimo podsjetiti građane na to koliko je bavljenje sportom važno, a pogotovo u djetinjstvu kada se usvajaju dobre i zdrave navike. Utrka dm mići trk namijenjena je predškolskoj djeci, a već osam godina na njoj nam se pridružuju najmlađi Riječani i Riječanke," rekla je Dijana Prezelj, područna menadžerica dm-a, pozvavši sve roditelje malih trkača da se i ove godine pridruže akciji kako bi se što veći broj djece potaknuo na sportske aktivnosti.

 

Održivost i zaštita okoliša

 
Trendove u području prehrambenih navika i održivosti te zaštite okoliša rado podržavamo kad god nam se za to ukaže prilika. ZeGeVege festival manifestacija je u sklopu koje redovito i rado prezentiramo dio asortimana namijenjen veganima. ZeGeVege jedinstveno je događanje u sklopu kojega imamo priliku izravno komunicirati s kupcima naših proizvoda i tako osluškivati njihove potrebe i prilagođavati svoju ponudu.

Green city projekt


2019. godine podržali smo i manifestaciju obilježavanja Dana planeta Zemlje na zagrebačkom Cvjetnom trgu u sklopu Green city projecta. U suradnji s blogericom Helenom Malogorski spravili smo ukusne recepte od dmBio proizvoda i tako demonstrirali kako na brz i jednostavan način u užurbanoj svakodnevici pripremiti raznovrsne, atraktivne i zdrave obroke s namirnicama iz ekološkog uzgoja.

Sportsko-rekreativni sadržaji

 
dm njeguje dugu tradiciju organizacije sportsko-rekreativnih sadržaja među kojima se posebno ističe dm ženska utrka, brojem sudionika najveća rekreativna utrka u Hrvatskoj. 2019. godine na osmoj dm ženskoj utrci na zagrebačkom Jarunu okupilo se ukupno 15.000 trkačica i malih trkača koji su sudjelovali s istim ciljem jer je sav prihod od kotizacija bio namijenjen udruzi Europa Donna Hrvatska.

Riječ je o ukupno više od 223.000 kn, a prikupljena sredstva omogućit će daljnji rad Udruge koja podiže svijest žena o raku dojke, i to za jedan od programa koji provodi - besplatnu psihološku pomoć za osobe oboljele od raka dojke i članove njihovih obitelji.
Top