Povratak na blog

Donacija dm-a doprinijela u organizaciji Ljetnog kampa za osobe s invaliditetom

dm je Hrvatskom savezu udruga tjelesnih invalida predao donaciju u obliku higijenskih i kozmetičkih potrepština i hrane namijenjene korisnicima Ljetnog kampa za osobe s invaliditetom. Cilj donacije bio je unaprijediti kvalitetu usluga koje svojim korisnicima pruža Ljetni kamp.
„U sklopu Ljetnog kampa provodimo organizirano ljetovanje za djecu i mlade s invaliditetom, koje uključuje stalnu stručnu brigu o njima, a sve aktivnosti prilagođene su njihovim potrebama, uključujući i pristupačnu plažu i smještaj. Time im želimo omogućiti kvalitetno i organizirano provođenje slobodnog vremena i socijalizaciju, a njihovim roditeljima i skrbnicima pravo na odmor dok su njihovi štićenici na sigurnom. Hvala dm-u što je svojom donacijom unaprijedio kvalitetu našeg programa i doprinio u smanjenju imovinskih razlika među njegovim korisnicima“, istaknula je Jozefina Kranjčec, predsjednica Hrvatskog saveza udruga tjelesnih invalida.

Hrvatski savez udruga tjelesnih invalida projekt Ljetnog kampa za osobe s invaliditetom provodi već pet godina uz podršku Ministarstva socijalne politike i mladih kako bi pomogao svim mladima s invaliditetom koji nemaju mogućnost ljetovanja zbog financijskih, ali i razloga poput nepristupačnih plaža ili drugih neprilagođenih sadržaja. Kako bi dodatno unaprijedio ovaj projekt, Hrvatski savez udruga tjelesnih invalida ove ga je godine prijavio na dm-ovu inicijativu Jer sve smo to MI!.
"Ponosni smo što nam naši poslovni rezultati omogućuju da ulažemo u razvoj zajednice i unaprijedimo živote onih kojima je to najpotrebnije. Uvjereni smo kako djelujući malim koracima na lokalnoj razini možemo doprinijeti i društvu u cjelini. Zahvaljujemo Hrvatskom savezu udruga tjelesnih invalida što je upravo dm prepoznao kao partnera u provedbi projekta jer svojim društveno odgovornim poslovanjem želimo omogućiti što bolju uključenost svih pojedinaca u društvo“, izjavila je Martina Gorički iz dm-a. 
Top