Više od mene


 

Još 2011. dm je za 15. rođendan svakom djelatniku koji je želio volontirati poklonio jedan radni dan i tako zajednici darovao preko 15.000 volonterskih sati. Osam godina kasnije i dalje stavljamo naglasak na društveno odgovorno poslovanje, a u izgradnji odnosa s građanima i uspostavljanju međusobnog povjerenja najvažnijim smatramo lokalni doprinos. On nam omogućuje da bolje razumijemo potrebe zajednice u kojoj živimo i radimo.
                         Upravo smo stoga pokrenuli inicijativu „Više od mene“ i svim djelatnicima dali mogućnost da jedan dan u godini poklone onima kojima je to najpotrebnije. Volonterske aktivnosti organiziramo u suradnji s partnerskim udrugama, a ako prepoznaju potrebe u svojoj lokalnoj zajednici, naši se djelatnici mogu i samostalno angažirati i organizirati volontersku aktivnost u mjestu u kojem žive. Stvaran doprinos kreće upravo iznutra – od nas samih.


Inicijativnom „Više od mene“ dm je za svoje djelatnike postavio trajno usmjerenje – volontiranje je važno! Jer neprocjenjiv je osjećaj kada nekome pomažemo.
Top