Realizirana sponzorstva

Sportsko-rekreativni sadržaji
 
dm njeguje dugu tradiciju organizacije sportsko-rekreativnih sadržaja među kojima se posebno ističe dm ženska utrka, brojem sudionika najveća rekreativna utrka u Hrvatskoj. 2019. godine na osmoj dm ženskoj utrci na zagrebačkom Jarunu okupilo se ukupno 15.000 trkačica i malih trkača koji su sudjelovali s istim ciljem jer je sav prihod od kotizacija bio namijenjen udruzi Europa Donna Hrvatska. Riječ je o ukupno više od 223.000 kn, a prikupljena sredstva omogućit će daljnji rad Udruge koja podiže svijest žena o raku dojke, i to za jedan od programa koji provodi - besplatnu psihološku pomoć za osobe oboljele od raka dojke i članove njihovih obitelji.
 

dm se partnerski tradicionalno uključuje u organizaciju dm mići trka u sklopu nacionalno poznate manifestacije Homo si teć koja se održava u Rijeci. Već drugu godinu zaredom ponosni smo partner dm dječje milje, utrke za najmlađe sudionike Splitskog polumaratona.
Održivost i zaštita okoliša

Trendove u području prehrambenih navika i održivosti te zaštite okoliša rado podržavamo kad god nam se za to ukaže prilika. ZeGeVege festival manifestacija je u sklopu koje redovito i rado prezentiramo dio asortimana namijenjen veganima. ZeGeVege jedinstveno je događanje u sklopu kojega imamo priliku izravno komunicirati s kupcima naših proizvoda i tako osluškivati njihove potrebe i prilagođavati svoju ponudu.

2019. godine podržali smo i manifestaciju obilježavanja Dana planeta Zemlje na zagrebačkom Cvjetnom trgu u sklopu Green city projecta. U suradnji s blogericom Helenom Malogorski spravili smo ukusne recepte od dmBio proizvoda i tako demonstrirali kako na brz i jednostavan način u užurbanoj svakodnevici pripremiti raznovrsne, atraktivne i zdrave obroke s namirnicama iz ekološkog uzgoja.
Život i zdravlje

2019. godine u tradicionalnu kampanju u movembru, mjesecu posvećenom muškome zdravlju uključili smo i svoga partnera kazalište Kerempuh s kojim ostvarujemo sponzorsku suradnju dugi niz godina. Tom prigodom smo samo od prodaje ulaznica za predstavu Muškarci.hr koja je održana u nedjelju, 25. studenog prodajom karata prikupili gotovo 15.000 kuna. Novac je kao dio donacije predan Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka prostate.
Top