Djelovanje u zajednici


Društvena odgovornost utkana je u sve segmente poslovanja dm-a i zato je dm od dolaska na hrvatsko tržište proveo mnogobrojne projekte koji su doprinijeli boljitku zajednice u kojoj živimo i radimo uza snažan fokus na bolju brigu o zdravlju i okolišu te na pomaganje najosjetljivijim skupinama u društvu kao što su djeca ili oboljeli.

U naše društveno odgovorne aktivnosti pokušavamo što više uključiti i kupce kako bismo, uz financijsku podršku, u zajednici doprinijeli podižući svijest građana o problemima u njihovim lokalnim sredinama te kako bismo ih potaknuli na razvijanje zdravih životnih navika i donošenje dobrih odluka. Tako nam društveno odgovorno poslovanje omogućuje da odgovaramo na stvarne potrebe zajednice te doprinosimo stvaranju bolje budućnosti za naše sugrađane, ali i generacije koje slijede.
 
Tamo gdje mogu djelovati, djelujem

 

U Hrvatskoj se svakoga dana tisuće ljudi zalažu za bolji svijet u kojem žive, pomažući bližnjima – bez obzira o području u kojem su aktivni – u sportskim ili kulturnim udruženjima, institucijama usmjerenima na društveno-koristan angažman, ekološki osviještenim i aktivnim društvima. Upravo je svrha dm-ove inicijative Jedni za druge zajedno pružati podršku -  jer zajedno možemo više.

 

 

Od ideje do realizacije


Nakon što odaberemo donaciju u okviru naših mogućnosti počet ćemo s njihovom realizacijom. Realizacija donacija moguća je u vidu:
 

  • donaciju robe (kozmetičkih i higijenskih potrepština)
  • opremanje i/ili uređenje vanjskih i unutarnjih prostora
  • nabavu lijekova i medicinska pomagala
  • medicinski terapijski tretman.

 
Na ovim stranicama objavljivat ćemo sve aktualne informacije, termine, fotografije i izvještaje o svim aktivnostima ili događanjima u fazi realizacije.

 

Kako ZAJEDNO možemo pomoći?

 

U okviru zakonskih i financijskih mogućnosti želimo pomoći zajednici tj. pojedinačnim osobama ili grupi osoba.

Pomoć se pruža osobama koje nisu u mogućnosti ostvariti svoje potrebe u okviru postojećih institucija (bolnice, ustanove za rehabilitaciju itd.).
 


 

Željeli biste predložiti neku donaciju?


Poznajete neku udrugu ili ste čuli za kakav društveno-koristan projekt koji bismo u sklopu inicijative Jedni za druge zajedno mogli podržati? Onda nam predajte svoj prijedlog
popunjavanjem obrasca putem online-obrasca za donaciju:

 
Upiti mogu biti od registriranih nevladinih udruga, ustanova, centara, domova, društava, bolnica, skloništa, jedinica lokalne i područne samouprave (gradovi, općine, županije). U slučaju bilo kakvih dodatnih upita, obratite nam se putem: info@dm-drogeriemarkt.hr ili putem besplatnog info-telefona: 0800 365 86 33.

 

Top