Kako funkcionira inicijativa Jer sve smo to MI?

 

Želite poboljšati svijet? Počnimo zajedno, od svoje neposredne blizine!

Živimo u neposrednoj blizini svojih susjeda pa je u skladu s time bliskost i osjetljivost na potrebne naših bližnjih neizostavna. Inicijativa Jer sve smo to MI omogućuje nam da zajedno osvijestimo izazove zajednice u kojoj živimo i djelujemo.

 

Željeli biste predložiti ili prijaviti projekt, kampanju ili inicijativu?

1) Prijava na natječaj vrši se putem online-obrasca koji je dostupan na internetskoj stranici www.jersvesmotomi.hr ili putem tiskanog prijavnog obrasca koji je dostupan u svim prodavaonicama dm-a.

2) U slučaju prijave projekta, kampanje ili inicijative putem tiskanog prijavnog obrasca dm će sve prijavljene podatke naknadno unositi u obrasce raspoložive na online-platfomi.

 

Prijave su moguće u razdoblju od 1.2. do 29.2.2016., bez obzirna na koji način da prijavite projekt, kampanju ili inicijativu.

Moguće su sljedeće kategorije prijava: društveno korisno djelovanje, zaštita okoliša i održivost, kultura, znanost i sport.

 

Odabir projekata, kampanja i inicijativa

Zaprimljene prijave ocijenit će povjerenstvo u sastavu dm žirija prema kriterijima propisanim Pravilima i uvjetima inicijative „Jer sve smo to MI“.  Povjerenstvo će razmatrati samo potpune i u roku pristigle prijave.

Prijavitelji odabranih projekata bit će obaviješteni najkasnije do 31.3.2016. o daljnjoj provedbi natječaja.

 

Realizacija odabranih projekata, kampanja i inicijativu

Nakon što odaberemo projekte od svibnja 2016. počet ćemo s njihovom realizacijom. Želja nam je da nam se pritom pridruži što veći broj kupaca, partnera te djelatnika dm-a.

 

Pomoć pri realizaciji projekata bit će u vidu:

・ financijske podrške ili donacije robe

・ opremanja i uređenja prostora

・ volonterskog angažmana djelatnika, partnera ili kupaca dm-a.

 

Na ovim stranicama objavljivat ćemo sve aktualne informacije, termine, fotografije i izvještaje o svim aktivnostima ili događanjima u fazi realizacije projekata.

Top