Inicijativa Jer sve smo to MI

 

Zalažemo se za bolji svijet znajući da zajedno možemo svijet učiniti boljim mjestom za život. Jubilarne godine dodatan su poticaj na to da zajedničkim snagama, svi mi, kupci, djelatnici i partneri dm-a, učinimo nešto značajno i korisno za našu zajednicu.
Tradiciju društveno-odgovornog poslovanja nastavljamo i dalje pozivajući sve svoje djelatnike, kupce i partnere da u lokalnim sredinama zajednički učinimo svijet boljim mjestom za sve. 
dm slavi 20 godina i tim povodom želimo podržati projekte i inicijative u gradovima u kojima dm posluje. Pridružite se našoj velikoj potrazi za projektima u Republici Hrvatskoj kojima zajedno možemo pružiti podršku na raznovrsne načine. Jer sve smo to MI.

 

Tamo gdje mogu djelovati, djelujem

U Hrvatskoj se svakoga dana tisuće ljudi zalažu za bolji svijet u kojem žive, pomažući bližnjima – bez obzira o području u kojem su aktivni – u sportskim ili kulturnim udruženjima, instutucijama usmjerenima na društveno-koristan angažman, ekološki osviještenim i aktivnim društvima. Upravo je svhra dm-ove inicijative Jer sve smo to MI pružiti podršku angažiranim pojedincima… jer zajedno možemo više.


20 godina nadahnuća za dobra djela u zajednici

dm ove godine slavi svoj 20. rođendan i zato dm poziva sve svoje kupce, partnere i djelatnike da se uključe u inicijativu Jer smo to MI u sklopu koje mogu prijaviti ili predložiti društveno-korisne projekte, inicijative ili kampanje u svojoj lokalnoj zajednici. Pitate li se kakvi ti projekti mogu biti?   Na ovim stranicama saznajte više o tome….

 

Kako MI možemo pomoći?

ŽELJELI BISTE PREDLOŽITI NEKI PROJEKT?
Poznajete neku udrugu ili ste čuli za kakav društveno-koristan projekt koji bismo u sklopu inicijative Jer sve smo to MI mogli podržati? Onda nam predajte svoj prijedlog
popunjavanjem obrasca u bilo kojoj dm prodavaonici ili putem online-obrasca projekt prijavite na
www.jersvesmotomi.hr

ŽELITE PRIJAVITI SVOJ PROJEKT NA KOJEM RADITE?
ŽELITE PRIJAVITI SVOJ PROJEKT NA KOJEM RADITE?
ŽELJELI BISTE PRIJAVITI NEKI PROJEKT?
Prijavljeni mogu biti isključivo projekti registriranih nevladinih udruga, ustanova, centara, domova, društava, bolnica, skloništa, jedinica lokalne i područne samouprave (gradovi, općine, županije). U slučaju bilo kakvih dodatnih upita, obratite nam se putem: info@dm-drogeriemarkt.hr ili putem besplatnog info-telefona: 0800 365 86 33.

 

Od ideje do realizacije

Nakon što odaberemo projekte od svibnja 2016. ćemo početi s njihovom realizacijom. Želja nam je da nam se pritom pridruži što veći broj kupaca, partnera te djelatnika dm-a.
POMOĆ PRI REALIZACIJI PROJEKATA U VIDU:
・ financijske podrške ili donacije robe
・ opremanja i uređenja prostora
・ volonterskog angažmana djelatnika, partnera ili kupaca dm-a.
Na www.jersvesmotomi.hr objavljivat ćemo sve aktualne informacije, termine, fotografije i izvještaje o svim aktivnostima ili događanjima u fazi realizacije projekata.

 

Top