ZA JEDAN BOLJI SVIJET

Društvena odgovornost u dm-u

 

Slavljeničku 10. godinu obilježili smo kroz inicijativu pod sloganom Za zdraviji život. U 106 dana podijelili smo 25.000 l vode, tonu meda, zamijenili 30.000 rabljenih četkica za zube novima, gibali se, vagali i družili u dm Zdravogradu s više od 50.000 posjetitelja.

 

Povodom 15. rođendana u 2011. zajedno sa svojim kupcima ekološki smo zbrinuli 10 tona plastičnih vrećica radeći za dobrobit prirode. 100.000 pamučnih torbi, izrađenih u pogonima URIHO-a zamijenili smo za 1.500.000 kom. starih plastičnih vrećica koje smo ekološki zbrinuli, a ujedno smo u ponudu uveli vrećice izrađene od recikliranih materijala.

 

Povodom obilježavanja Europske godine volontiranja dm je poklonio 15.000 radnih sati svojih zaposlenika u humanitarne svrhe, odnosno svim je zaposlenicima omogućio jedan slobodan dan kako bi taj dan proveli volontirajući u odabranom projektu.

 

Inicijativom Ja volim životinje omogućili smo kupcima da za kupnju bilo kojih pet proizvoda za kućne ljubimce sudjeluju u humanitarnom projektu s ciljem ostvarivanja donacije za rad utočišta za napuštene životinje Ianua.

 

Tradiciju društveno-odgovornog poslovanja nastavljamo i dalje pozivajući svoje djelatnike, kupce, partnere da lokalnim sredinama zajednički učinimo svijet boljim mjestom za sve.

 

Ove godine dm slavi 20 godina i tim povodom želimo podržati projekte i inicijative u gradovima u kojima dm posluje. Pridružite se našoj velikoj potrazi za projektima u Republici Hrvatskoj kojima zajedno možemo pružiti podršku na raznovrsne načine. Jer sve smo to MI.

 

Top